Легкоатлетичний крос у Чаплинській громаді

Дата: 19.10.2017 19:45
Кількість переглядів: 954

 

Свято Покрова, свято Дня українського козацтва у серцях людей завжди пробуджує найкращі асоціації та найсвітліші думки, адже ми всі якоюсь мірою козаки, у всіх нас в душах живе жага до перемоги та сила, що веде нас вперед!

Ось така любов до перемоги та День народження рідної Чаплинки стали причиною організації і проведення у Чаплинській громаді 14 жовтня 2017 року відкритої першості Чаплинської об’єднаної територіальної громади з легкоатлетичного кросу.

Свято вдалося на славу. Організаторами змагань є Чаплинська селищна рада, відділ освіти, молоді та спорту, комунальний заклад «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки». Видовищні змагання, у яких прийняло участь 160 учасників, принесли неабиякі емоції. Спортивні баталії на вулиці Грушевського поблизу площі 200-річчя Чаплинки тривали три години, а глядачі мали змогу не лише спостерігати за атлетами, а й спробувати власні сили.

Всього виявили бажання проявити себе учні з п’яти загальноосвітніх навчальних закладів, а саме з чотирьох шкіл Чаплинської громади -                                 опорного закладу НВК «Чаплинська школа-гімназія», Скадовської ЗОШ, опорного закладу «Чаплинська спеціалізована школа», Першокостянтинівської ЗОШ та Надеждівської ЗОШ Хрестівської громади.

За безпосередньої підтримки Чаплинського селищного голови                             О.Г. Фаустова переможці та призери легкоатлетичного кросу отримали грамоти, медалі та  фінансову винагороду за І місце – 300 грн., за ІІ місце -            200 грн., за ІІІ місце – 100 грн. Усі юні легкоатлети частували яблуками, бананами та мінеральною водою.

Хочеться відмітити юнаків та дівчат, які у своєму забігу були найкращими та посіли почесне І місце:

- Жогло Катерина, Бурейко Максим (200 м.);

- Цибульська Христина, Вакулко Олег (300 м.);

-  Шаповаленко Анастасія, Довченко Кирило, Дербаши Ілля, Рубанська Ніка, Челядник Олександра (500 м.);

- Голобова Христина, Царюк Антон (1000 м.);

- Цурупа Юрій (2000 м.);

- Ніколенко Олексій (10000 м.).

Гарний приклад молоді показали вчителі фізичної культури                         В.А. Балясна (опорний заклад «Чаплинська спеціалізована школа») та                       Н.А. Яцюк (опорний заклад НВК «Чаплинська школа-гімназія»), які у забігу на 10 000 м. прийшли до фінішу першими, тримаючись дружно за руки.

Найкращою серед команд був опорний заклад НВК «Чаплинська школа-гімназія», що зайняла  І  загальнокомандне місце.  На ІІ місце за результатами змагань вийшла  Першокостянтинівська ЗОШ. Опорний заклад «Чаплинська спеціалізована школа» зайняв ІІІ місце.

Як показали змагання, всі наші діти плекають у своїй душі і своєму тілі міцний, нескорений і непоборний дух – дух, що веде Чаплинську громаду до світлого майбутнього.                      

    

                                 А. Фільшина,

                                                                    методист Чаплинського ДЮКФП

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано