Борці Чаплинської громади – найкращі !

Дата: 18.10.2017 17:57
Кількість переглядів: 1036

Борці Чаплинської громади – найкращі !

 

Приємно усвідомлювати той факт, що молоде покоління   Чаплинської об»єднаної територіальної громади активно займається спортом.

Так, промайнули лише перші два місяці нового 2017-2018 навчального року, а наша громада має вже обласних чемпіонів з вільної боротьби.

 Нідзельський Володимир - вихованець Червонополянської філії комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» у ваговій категорії 63 кг. здобув «пальму першості» у VI Всеукраїнських змаганнях з вільної боротьби пам’яті Романова М.О. серед юнаків та дівчат, що проходили у вересні поточного року в с. Козацьке Бериславського району під керівництвом тренера-викладача  Ф.В. Горобец.

 13 жовтня 2017 року у чемпіонаті Херсонської області серед юнаків та дівчат 2002-2003 років народження з вільної боротьби стали призерами  вихованці секції комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» на базі комунального закладу «Чаплинський будинок дитячої творчості та юнацтва» (керівник - М.М. Алірізаєв):

- Токаленко Микита у ваговій категорії 35 кг. (ІІ місце),

- Григорьєва Катерина - 34 кг. (ІІ місце),

- Кулик Роман - 32 кг. (ІІІ місце),

- Скричевський Андрій – 100 кг. (ІІІ місце).

Примножили спортивну скарбницю слави громади і перемоги наших борців у змаганнях з вільної боротьби серед юнаків та дівчат в рамках святкування Дня народження селища Чаплинка, що проходили 14 жовтня           2017 року у спортивному залі КЗ «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки». Учасники змагалися у восьми вагових категоріях.

Свої найкращі бійцівські якості проявили: Бутенко Ілля (18 кг.), Гмиря Андрій (21 кг.), Царюк Катерина (25 кг.),  Кібаров Мурат (25 кг.), Кулик Роман (29 кг.), Григорьєва Катерина (35 кг.), Щур Тетяна (40 кг.), Стужук Наталія (78 кг.), Водка Дмитрій (78 кг.), Кулик Олександр (100 кг.).

         Усіх призерів змагань було відзначено грамотами Чаплинського селищного голови, а спортсменів, які посіли перше місце у своїй ваговій категорії - ще й медалями.

Зі словами сподівання про те, що юні борці в подальшому займатимуться спортом та здобудуть олімпійські нагороди, нагородження проводили заступник Чаплинського селищного голови Олег Яшний та начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Олена Кулик.    

Зичимо спортсменам-борцям високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для всіх юних жителів                  Чаплинської громади.

                                

                                А. Фільшина,

                                                                   методист Чаплинського ДЮКФП

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано