«Психосоціальна підтримка населення»

Дата: 25.10.2017 14:02
Кількість переглядів: 934

Чаплинською громадою взято участь у проекті Товариства Червоного Хреста України «Психосоціальна підтримка населення»

 

18.10.17 року в рамках проекту Товариства Червоного Хреста України «Психосоціальна підтримка населення» працівниками комунальної установи Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг» (керівник Ращупкіна А.М.) сумісно з працівниками Чаплинського відділення Пенсійного фонду України в Херсонській області та Чаплинського бюро безоплатної правової допомоги організовано зустріч взаємодопомоги, взаємопідтримки демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей в селі Кучерявоволодимирівка Чаплинського району.

У ході зустрічі, яка відбулась у приміщенні Кучерявоволодимирівської сільської ради, обговорено стан соціального захисту учасників АТО в громаді, проблемні питання, які виникають під час реалізації прав на пільги та соціальні гарантії.

Крім того, було проведено захід, присвячений техніці зняття психоемоційної напруги. Демобілізовані військовослужбовці, їх дружини та діти отримали можливість випробувати техніку «Ембру» - малювання на воді.

Учасники зустрічі оцінили цікаву техніку малювання на воді та створили свої унікальні малюнки. Дітей неможливо було відволікти. Вони брали чергові аркуші та малювали знову і знову, заохочуючи своїх батьків.

Загалом, усі учасники цікаво та корисно провели час. 
А тим часом говорили про наболіле – дотримання прав та забезпечення соціальної підтримки демобілізованих в умовах децентралізації, необхідність утворення громадської організації, яка б їх об’єднала, виклики, з якими зустрічаються демобілізовані військовослужбовці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь