Засідання робочої групи по проєкту ПРООН «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін».

Дата: 29.05.2021 09:14
Кількість переглядів: 1089

28 травня о 13 - 00 у приміщенні актової зали Чаплинської селищної ради (1 поверх) відбулося засідання робочої групи по проєкту ПРООН «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін».

Затверджено новий склад Робочої групи, обрано секретаря Робочої групи, затверджено нову редакцію Положення про Робочу групу з громадської безпеки та соціальної згуртованості Чаплинської селищної ради. Попередньо визначено осіб на найближчі тренінги. Обговорено певні алгоритми подальших дій.

Метою проєкту є об’єднання зусиль громадськості, представників місцевих органів державної влади, місцевого самоврядування, а також інших зацікавлених осіб, для виявлення, обговорення, пошуку шляхів вирішення проблем та усунення негативних факторів, що впливають на стан громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Бажаючих просимо надати пропозиції з громадської безпеки та соціальної згуртованості Чаплинської громади, які в подальшому будуть використовуватися при розробці проєктів.

Протокол засідання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано