Відбувся другий етап передачі комплектів комп'ютерного обладнання для об'єднаних територіальних громад - учасників проекту USAID в Україні "Підтримка аграрного та сільського розвитку".

Дата: 31.05.2021 10:43
Кількість переглядів: 991

28 травня в м.Киеві, разом з Всеукраїнська асоціація громад відбувся другий етап передачі комплектів комп'ютерного обладнання для об'єднаних територіальних громад - учасників проекту USAID в Україні "Підтримка аграрного та сільського розвитку".

Чаплинська селищна рада отримала комплект комп'ютерного обладнання для оснащення робочого місця землевпорядника.

Робоче місце включає в себе: ноутбук, монітор, МФУ, блок безперебійного живлення, клавіатура + миша та програмне забезпечення.

Тренінг, який проводився після процедури передачі техніки, став ще одною сходинкою у професійному зростанні представника громади - головного спеціаліста відділу земельних відносин Віремейчик Марини.

У сучасному світі технологій та швидкої передачі інформації, робочий процес починен забезпечуватися на відповідному рівні, і тому  Чаплинська селищна рада  (територіальна громада) висловлюю ПОДЯКУ проєкту USAID в Україні «Підтримка аграрного і сільського розвитку», що спільно  з Всеукраїнська асоціація громад  провели спільну співпрацю та допомогли стати  громаді  ефективним управлінцем власних земельних ресурсів та економічного потенціалу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано