Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього

Дата: 22.05.2018 13:44
Кількість переглядів: 920

В Чаплинці протягом тижня працювали експерти Херсонського обласного центру «Успішна жінка». Тренінги в рамках програми «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього» пройшли в Чаплинській селищній раді, Чаплинському професійному аграрному ліцеї, районному центрі зайнятості. Загалом охоплено 60 мешканців громади, які належать до вразливих категорій населення.

Метою тренінгів було забезпечення учасників та учасниць заходу  знаннями, навичками та впевненістю для прийняття обґрунтованих фінансових рішень в повсякденному житті. Отримані знання допоможуть не тільки наблизитись до своєї мети, але й розширять  можливості відігравати активну роль в житті своєї громади.

Інформація на заході стосувалась таких питань, як фінансова обізнаність, права споживачів (основи законодавства щодо захисту прав споживачів, як уникнути можливих махінацій, юридична допомога для споживачів фінансових послуг тощо), соціальне залучення в життя та мобілізація громад. Крім того, учасники тренінгу отримали індивідуальні консультації щодо можливостей і програм для окремих категорій населення.

Під час роботи в громаді, голова ХОЦ «Успішна жінка» Олена Микитась зустрілась з головою Чаплинської селищної ради Фаустовим О.Г. та обговорила співпрацю селищної ради з громадськими організаціями, виклики з якими стикається керівництво громади у роботі із вразливими категоріями населення, механізми залучення громадян, які використовуються в громаді.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано