« ЯК КУМИ З КУМАМИ СВЯТО ДЛЯ «НАТХНЕННЯ» ВЛАШТУВАЛИ »

Дата: 23.04.2018 15:32
Кількість переглядів: 828

Ця неба ясна, неосяжная синь,

Мов пісні народу мого широчінь...

І глибшого в світі нема океану,

Ніж пісні народної справжня глибінь.

 

Це та незамулена, чиста криниця,

З якої нам пити і не напиться,

Під звуки бандури кобзарський спів лине,

Мов з нами говорить душа України.

 

21 квітня 2018 року, за підтримки голови Чаплинської  селищної ради  О.Г.Фаустова, у комунальному закладі  «Культурно - мистецький Центр» відбулося свято, присвячене 15-річчю створення Народного ансамблю народної пісні «Натхнення», керівник  Анатолій Павлюк.

Театралізоване дійство супроводжувалось народними, запальними танцями: студія сучасного танцю «Азарт» (кер. Л.Нірода), хореографічний колектив «Аура» (кер. А.Бахмаєр та Т.Вакулко), хореографічний колектив «School-life» (кер. А.Мойсеєнко, Л. Процко), танцювальний колектив «Сузір’я» (кер. Т.Мончик) та зразковий ансамбль танцю «Капітошка» (кер.В.Магдалюк).

 Своєю запальною енергією заповнили весь зал наші браві козаки Віктор Вечірко, Заболотній Олександр, Скричевський Антон, Хільченко Сергій та вокальний гурт «Грація». Вперше на сцені прозвучав вокальний ансамбль «Степова ліра» (кер.А.Павлюк). Завітали в гості чарівні дівчата, вокальний ансамбль «Тавричанка»  (кер. Ю.Касьянов) Магдалинівського СБК та з міста Скадовськ клубу авторської пісні «Капітан» гітарист Віталій  Посполіта привітав піснею «Сонце для всіх», також  подарували яскраве виконання пісні вокальний ансамбль «Мелодія» (кер.Ф.Яковенко).  Гарні та талановиті солісти Чаплинської громади Віта Фаустова, Аня Коваленко та Дар’я  Смірнова  привітали чудовими піснями колектив «Натхнення».

         В театралізованій святково-розважальній, гумористичній програмі також приймали участь актори: Мілейко Ірина, Іващенко Любов, Божко Тетяна, Мончик Тетяна, Павлюк Анатолій, Балясна Валентина, Посполіта Ніна.

В кінці програми вручали запашний коровай та вітали народний ансамбль народної пісні «Натхнення» заступник голови Чаплинської селищної ради Олег Миколайович Яшний, начальник відділу культури Чаплинської селищної ради Тетяна Василівна Божко та незмінний керівник народного ансамблю народної пісні «Натхнення» Анатолій Миколайович Павлюк.

Бажаємо чудовому колективу, в цей радісний і світлий день щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і щирим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею як сьогодні на святі! Щастя і радощів у домівках, здоров’я і благополуччя родині, творчості для душі і натхнення! І хай живе українська пісня!

                      Крістіна Іноземцева

                                     Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

                                        діяльності КЗ «Культурно – мистецький Центр».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано