«У сяйві Таврійського барвограю»

Дата: 20.04.2018 19:36
Кількість переглядів: 1162

У Чаплинський територіальній громаді 19 квітня 2018 року відбулося справжнє свято – звітній концерт щорічного обласного огляду-конкурсу художньої творчості «Таврійський барвограй». Захід проходив з метою виявлення творчо-обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва, сприяння подальшому розвитку обдарувань, залучення до активної участі у мистецькому житті громади. 


У концерті було представлено 28 художніх номерів. З них 9 колективів та 13 окремих виконавців загальноосвітніх навчальних закладів та КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва». 
Автори декоративно–прикладного, образотворчого та фото мистецтва представили 226 робіт виготовлених в різних техніках. Роботи представлені на виставку оцінювало журі.
Учні продемонстрували журі свої багатогранні таланти, водночас подарувавши справжнє свято, багато позитивних вражень та емоцій. Виставка дитячих робіт і художні номери відзначалися оригінальністю та неповторністю. 
«Співпраця та бажання творити відчувалися в «кожному русі, у кожній ноті». Оцінювати дуже важко, бо всі по своєму талановиті», - одноголосно зазначили члени журі.
Важко переоцінити роль художньої самодіяльності в виховному процесі будь-якого навчального закладу. Адже, працюючи з дітьми в художньо-естетичному напряму, ми бачимо реальні шляхи для їх самореалізації, а мистецькі заходи – це невичерпне джерело для духовного збагачення. Саме ці заходи акумулюють, очищають, утверджують і возвеличують духовність окремої людини і народу в цілому.
А ще це захід продемонстрував, що у Чаплинській селищній раді продовжують з’являтися і сяяти нові зірочки, які своєю творчістю будуть достойно представляти нашу громаду на рівні області і всієї України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано