17 квітня 2018 року Чаплинську селищну раду відвідали з робочим візитом керівник програми USAID DOBRE Беррі Рід та Ілля Лісогор – програмний асистент програми DOBRE.

Дата: 17.04.2018 22:54
Кількість переглядів: 1307

Під час спілкування з головою селищної ради Фаустовим О.Г. обговорили досягнення громади та перешкоди, з якими довелось зіткнутись, пріоритетні напрямки діяльності та важливі кроки, які необхідно зробити для підвищення ефективності в окреслених сферах.

Голова селищної ради особисто провів гостей вулицями селища, пройшлись парком, завітали до деяких закладів, що функціонують в громаді – потрапили на репетицію, що проходила в комунальному закладі «Культурно-мистецький центр», спостерігали за тренуванням юних футболістів, оглянули стадіон, завітали на групу взаємодопомоги, взаємопідтримки, організовану комунальною установою «Центр соціальних послуг», познайомились з діяльністю мобільної бригади екстреної соціально-психологічної допомоги постраждалим від гендернообумовленого насильства, дізнались про діяльність новоутвореної Молодіжної ради, зокрема про проект «Секретний агент ОТГ», реалізація якого щойно почалась.

Окрему увагу було приділено планам громади. Представники програми DOBRE оглянули приміщення, на базі якого планується утворення ЦНАПу, поділився голова селищної ради і планами щодо відновлення дитячого містечка.

За результатами візиту гості зауважили, що Чаплинка - особливе селище. Гарне, привітне, а Чаплинська громада має достатній потенціал для розвитку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано