19 квітня 2018 року, за ініціативи Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., було організовано виїзд до села Червона Поляна фахівців підприємств, установ та організацій Чаплинської територіальної громади, що надають послуги населенню громади.

Дата: 19.04.2018 19:22
Кількість переглядів: 900

Метою виїзду було консультування мешканців села, надання методичної допомоги працівникам сфери освіти та культури, соціальному працівнику та старості, просвітницька робота із учнівською молоддю та педагогічними працівниками.

Консультації населенню надавались у приміщенні Червонополянської сільської ради:  директором комунальної установи Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг» Ращупкіною А.М., начальником Чаплинського БПД Чавурською О.В., заступником начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Цалко Л.О., начальником управління Пенсійного фонду України в Чаплинському районі Заболотнім В.О.

         Заступник голови Чаплинської селищної ради Яшний О.М. в рамках візиту відвідав будинок культури, ФАП, сільську бібліотеку, школу та дитячий садочок. Під час спілкування з працівниками з’ясував ситуацію з наданням послуг мешканцям громади, надав пропозиції щодо підвищення результативності за окремими напрямками діяльності, дізнався про проблемні питання, які потребують допомоги керівництва громади.

         Директор комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинська центральна бібліотека» Жовнерчук А.Л. надала методичну допомогу сільському бібліотекарю.

Начальник Чаплинського бюро правової допомоги Чавурська О.В. зустрілась з директором Червонополянської СШ Оленою Юхненко.  Під час робочої зустрічі в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» Олеся Чавурська презентувала Угоду щодо попередження булінгу та знак «STOP БУЛІНГУ», до розробки яких має безпосереднє відношення.

Спеціаліст районного центру зайнятості Світлана Модіна провела профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю 7-8 класів з метою розширення знань про світ професій, з учнями 9 класу з метою сприяння свідомому вибору майбутньої професії з урахуванням власних  здібностей, схильностей, інтересів та потреб ринку праці.

Виїзди спеціалістів до населених пунктів Чаплинської об’єднаної територіальної громади  вже стали традиційною формою роботи, що сприяє наближенню послуг до сільських мешканців.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано