Соціальна робота у Чаплинській об»єднаній територіальній громаді

Дата: 25.10.2017 14:05
Кількість переглядів: 651

У Чаплинській об»єднаній територіальній громаді розпочато роботу стосовно виїздів до населених пунктів Чаплинської громади за участі фахівців громади та районних служб для роз»яснення законодавства, надання допомоги населенню.

20 жовтня 2017 року комунальною установою Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг» за участі фахівців районних служб здійснено виїзд до с. Кучерявоволодимирівка.

Перший виїзд здійснено за участі керівника КУ Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг» Ращупкіної А.М. та бухгалтера Шишової Н.В., Чаплинського відділення управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Заболотнього О.В., керівника Чаплинського бюро правової допомоги Чавурської О.В. та юриста Серпутько В.В.

Зустріч з населенням проведено у приміщенні Кучерявоволодимирівської сільської ради. Під час візиту проведено роз'яснення стосовно питань соціальної роботи, пенсійної реформи, поінформовано про діяльність бюро правової допомоги, проведено групові та індивідуальні консультації з питань, що належать до компетенції фахівців, які взяли участь у виїзді.

Крім того, фахівцями КУ Чаплинської селищної ради «Центру соціальних послуг» здійснено зустріч з учасниками АТО та членами їх сімей. Обговорено стан соціального захисту учасників АТО в громаді, проблемні питання, які виникають під час реалізації прав на пільги та соціальні гарантії.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано