Чаплинською громадою відзначено День Соборності України

Дата: 23.01.2018 14:03
Кількість переглядів: 731

«Моя соборна Україна знов зустрічає новий день». Під такою назвою  пройшли урочистості з нагоди Дня Соборності України у Чаплинській територіальній громаді.

Свято підготовлено та проведено відділом культури Чаплинської селищної ради, комунальними установами Чаплинської селищної ради: «Чаплинський культурно-мистецький Центр», «Чаплинська центральна бібліотечна система», «Чаплинська дитяча музична школа».

Ведучі розповіли про тернистий шлях українського народу до об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Тяжка і трагічна наша історія, але свобода, самостійність і незалежність – це найдорожчі чесноти для кожного українця. Збулася найзаповітніша мрія: український  народ здобув незалежність суверенної держави.

Сьогодні час для України є тривожний. На сході країни бійці в зоні АТО, як і українські вояки 100 років тому, відстоюють незалежність і соборність України. З нагоди свята і з метою гідного відзначення захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час АТО, відповідно до пункту 25 частини першої статті 106 Конституції України Указом Президента України установлено відзнаку Президента «За участь в антитерористичної операції». Вказані відзнаки було вручено 87 солдатам запасу. Захисників вітали піснями учасники художньої самодіяльності та капелани з м. Нововолинська Волинської області з гуртом «Добра новина».

Почуття глибокої віри в краще майбутнє України притаманне нашому народу, тому завжди готові захищати волю і незалежність нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано