У комунальном закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» відзначили Новий рік.

Дата: 27.12.2017 08:30
Кількість переглядів: 1017

Новий рік – час коли здійснюється мрії та бажання! Напередодні новорічних свят, 26 грудня 2017 року справжню казку влаштували гуртківці у КЗ «Чаплинському селищному будинку творчості дітей та юнацтва».

Дітвора в яскравих костюмах, разом з батьками зібралися родинним колом, щоб привітати один одного з Новим 2018 роком.

В передноворічні дні глядачі поринули в чарівний світ казкової феєрії. Разом з Дідом Морозом,  Снігуркою та казковими героями: Бабою Ягою, Кощієм, Зимою всі відчули атмосферу новорічного свята. Дарували вітання та чудовий настрій вихованці хореографічної студії «Аура» та театрального гуртка «Викрутасики».

У ході свята  діти приймали участь у веселих конкурсах, відгадували цікаві загадки, розповідали вірші, за які отримували солодкі подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки. Сумувати не прийшлося! Хороводи, розваги, танці навколо новорічної ялинки залишаться в пам’яті дітей. Вихованці та їх батьки були задоволені казковим дійством, отримали  масу позитивних вражень та  емоцій. 

Вітаємо всіх із чудовим початком новорічних свят, бажаємо здійснення всіх бажань, не припиняти  мріяти та вірити в Діда Мороза, адже чудеса все-таки трапляються…

 

Інна Дрьомова,

заступник директора з навчально-виховної

роботи КЗ «Чаплинський селищний будинок

творчості дітей та юнацтва»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано