Участь Чаплинської громади у «Обласному профіквесті «В долонях степу та Дніпра»

Дата: 16.05.2017 10:04
Кількість переглядів: 755

11 травня 2017 року в історико-розважальному комплексі «Зелені хутори Таврії» (м. Гола Пристань) відбулися змагання інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест «В долонях степу та Дніпра».

Учасників проекту – школярів та кураторів проекту з числа працівників центрів зайнятості, бібліотекарів та педагогічних працівників – привітали почесні гості свята та його організатори: Клюцевський Володимир Іванович, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації, Єрашов Євгеній Олександрович, директор Херсонського обласного центру зайнятості, Бардашевська Анна Іванівна, директор КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради, Гасаненко Тетяна Василівна, голова Голопристанської районної державної адміністрації, Соловйов Віталій Олександрович, голова Голопристанської районної ради, та Бабич Олександр Володимирович, Голопристанський міський голова.

Окрім безпосередніх учасників Профіквесту, на захід були запрошені керівники районних та міськрайонних центрів зайнятості, краєзнавці та фахівці туристичної галузі – і як гості, і як учасники журі, що оцінювали презентаційні виступи квест-команд проекту.

Учнівська молодь - а це близько 500 учасників із усіх районів Херсонської області - брала участь у дистанційному навчанні квест-команд за спеціальною програмою, визначенні туристично-привабливих об’єктів дослідження та складанні туристично-екскурсійних маршрутів по районах, вивчали та збирали матеріали згідно з визначеним маршрутом.

Чаплинську об»єднану територіальну громаду представляли школярі Чаплинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів (керівники команди А. Мойсеєнко та Л. Процко).

Учасники з Чаплинської громади демонстрували сценічні PR-презентації про Чаплинський край. Ведучими команди були Поліна Яшна та Валерія Процко.

Основний зміст дії складався з презентації Чаплинського району та Чаплинської громади за матеріалами, зібраними командою протягом роботи у проекті. Виступ команди супроводжувалися візуальними матеріалами, оригінальними вокальними й танцювальними композиціями, елементами театралізації, виступ перетворився на справжню виставу, що захопила глядачів і привернула увагу до неповторної краси рідного Чаплинського краю.

Учасників команди Чаплинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів було відзначено та запрошено до участі у гала-концерті, який згодом пройшов на головній сцені.

Бажаємо учасникам успіхів у навчанні та творчих досягнень!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано