15 вересня 2017 року переможці ІІІ етапу щорічного обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед учнівської молоді Чаплинської територіальної громади «Таврійський барвограй» доторкнулися до чарівного світу таланту, творчості та краси. Сам

Дата: 19.09.2017 07:34
Кількість переглядів: 805

15 вересня 2017 року переможці ІІІ етапу щорічного обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед учнівської молоді Чаплинської територіальної громади «Таврійський барвограй»  доторкнулися до чарівного світу таланту, творчості та краси. Саме в цей день у м. Херсон відбувся Гала-концерт «З Україною в серці», присвячений Дню міста.

Нашу громаду представляли хореографічний колектив «Аура» (КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва», Яшна Поліна (опорний заклад Чаплинська спеціалізована школа) та Чиркова Катерина (Магдалинівська загальноосвітня школа).

Ведучою концертної програми була Пєтух Анастасія (опорний заклад НВК «Чаплинська школа-гімназія»). Творча, впевнена у собі дівчина гідно представила нашу громаду.

Талановита майстриня слова Яшна Поліночка причарувала глядачів художнім читанням вірша «Кольорові миші» (керівник Віта Збризька).

Була на висоті і Катерина Чиркова у номінації «Вокал». ЇЇ глибоке виконання пісні «Герої не вмирають» привернуло увагу усіх глядачів.

І як завжди, бездоганно виступили вихованці хореографічного колективу «Аура» (керівник Альона Бахмаєр). Постановки «Небо без сліз» та «Мова єднання» приємно вразили присутніх на концерті.

На завершення Анастасія Пєтух побажала всім гарного настрою, натхнення та миру.

Нашу делегацію дуже привітно зустріли у Херсонському Державному будинку художньої творчості. Учасників Гала-концерту пригощали гарячими напоями та солодощами.

Після виступу учні разом з керівниками мали змогу відвідати виставку декоративно-прикладного мистецтва «На крилах творчості», що проходить у виставковій залі Херсонської організації спілки художників України. Незважаючи на втому після вдалих виступів, діти з величезним задоволенням та захопленням переглядали фотороботи, малюнки, вироби із природних матеріалів, сувеніри та різноманітні поробки.

Своє перебування в обласному центрі завершили у найкращій піцерії міста, де діти відпочили, поспілкувалися, а головне запаслися енергією на дорогу додому.

Сподіваємося, що нові перемоги юних талантів Чаплинської громади дадуть змогу знову проявити себе на обласній сцені, і такі поїздки будуть частішими. А нашим талановитим учасникам бажаємо сили, натхнення, творчих досягнень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано