О Спорт! Ти — мир і надбання Усіх народів на планеті !

Дата: 11.09.2017 13:27
Кількість переглядів: 873

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту.

8 вересня 2017 року в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький центр» відзначали це свято. 

На свято прийшли привітати та нагородити кращих спортсменів Чаплинської громади - голова Чаплинської селищної ради Фаустов Олексій Георгійович та начальник відділу освіти, молоді та спорту Кулик Олена Єгорівна. 

Також згадали на святі тих, хто віддав фізичній культурі та спорту часточку своєї душі, але тепер вони, нажаль, не з нами, а саме: Міщенко Костянтин Ілліч, Ворожко Юрій Павлович, Нефтиря Віталій Васильович, Гмиря Неля Миколаївна, Гаврилін Олександр Миколайович, Низовець Володимир Володимирович, Кочерженко Володимир Васильович, Камінський Леонід Григорович, Василевська Надія Михайлівна, Хілько Олег Іванович, Касьяненко Анатолій Анатолійович, Ахтирська Катерина Василівна, Кадимський Микола Васильвич, Кадимський Леонід Миколайович, Фисина Віктор Порфирович, Неватус Олександр Миколайович.

Усіх присутніх в залі привітали піснями та танцями молоде покоління, а саме: маленька україночка Дар’я Смірнова, талановитий Георгій Шаповаленко, чарівний соловейко Чаплинської громади Аня Коваленко та хореографічний колектив «Капітошка» (керівник Ю. Угриняк). Свято вели чудові ведучі Аня Луценко та Каріна Кондратюк.

Бажаємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях і йти тільки вперед.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано