Оголошення

29 Травня, 2019 р., 14:50
Дитинство - найщасливіший період життя. У дитинстві і продукти смачніше, і предмети здаються більшими, і певні моменти життя запам’ятовуються яскравішими.
23 Травня, 2019 р., 12:08
У відповідності до ст.2 ЗУ «Про Службу безпеки України» у межах її компетенції покладено завдання із захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також попередження, виявлення, припинення та розкриття злочинів проти миру і безпеки людства, тероризму, та інших протиправних дій, які безпосередньо створюють загрозу важливим інтересам України.
22 Травня, 2019 р., 13:43
01.06.2019 року з 09 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв., на Площі 200-річчя Чаплинки, на стадіоні «Освіта» та у Молодіжному парку смт. Чаплинка відбудуться масові заходи з нагоди святкування Дня захисту дітей.
08 Травня, 2019 р., 08:17
На військову службу за контрактом  приймаються громадяни у віці від 18 до 60 років, які визнані придатними за станом здоров’я, мають відповідну фізичну підготовку, пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби, не мали судимості, з вищою, професійно-технічною або повною загальною середньою освітою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано