Оголошення

11 Січня, 2020 р., 10:04
Чаплинська селищна рада повідомляє, що 17 січня 2020 року о 14 год. 00 хв., у великій залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» (вул. Грушевського, 38-а, смт. Чаплинка) відбудеться звіт Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г. за 2019 рік. 
10 Січня, 2020 р., 13:21
Академія спрямована на підготовку відповідальних громадян, які в подальшому стануть провідниками змін у своїх громадах. МРІ сприятиме залученню громадян до співпраці з владою задля втілення реформ з належного врядування та зміцнення демократичної практики місцевого самоврядування. 
09 Січня, 2020 р., 16:44
У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості(http://skills.dcz.gov.ua/).
09 Січня, 2020 р., 08:41
Нові реквізити вступили в дію з 02.01,2020 року, при цьому старі рахунки будуть закриті з 01.01.2020 року і надходження на них будуть повертатись органами казначейства платникам без виконання. Перехідного періоду не передбачено.
26 Грудня, 2019 р., 13:09
Завтра, 27 грудня об 11.00 начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області полковник поліції ПРОКУДІН Олександр Сергійович проведе особистий виїзний прийом громадян.
24 Грудня, 2019 р., 13:23
Чаплинська державна податкова інспекція Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що з 01.01.2020 Державною казначейською службою України у зв'язку із застосуванням з початку 2020 року Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203 (із змінами і доповненнями), з 01.01.2020 будуть введені в дію рахунки для зарахування податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ, реалізації пального і спирту етилового а також рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, відкриті відповідно до цього Плану рахунків.
23 Грудня, 2019 р., 11:49
         Напередодні новорічних свят, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області нагадує, що «Державними санітарними нормами та правилами утримання територій населених місць», затвердженими Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17 березня 2011 р. N 145, регламентуються вимоги до проведення масових громадських заходів.          Так, у населених пунктах, на території курортів, у місцях масового скупчення і відвідування громадян (парки, сквери, торгово-розважальні комплекси тощо) повинні влаштовуватись громадські вбиральні відповідно до вимог санітарного законодавства з розрахунку 1 санітарно-технічний прилад на 500 осіб. Забороняється будівництво громадських вбиралень, каналізованих на вигріб.          За погодженням з Держпродспоживслужбою відповідної адміністративної території на період проведення масових громадських заходів (мітинги, концерти, спортивні змагання тощо) місця їх проведення необхідно додатково забезпечити контейнерами для зберігання побутових відходів та мобільними (пересувними) санітарно-технічними приладами (вбиральні, умивальники) із запасами питної води та герметичними ємностями для збору рідких відходів з розрахунку на чисельність громадян, що беруть участь у заходах, за нормами утворення відходів і водоспоживання.          Вимоги до прибирання території парків полягають у такому. Господарська зона з контейнерними майданчиками та громадськими вбиральнями повинна бути розташована не ближче ніж 50 м від місць масового скупчення населення, що відпочиває (танцювальні майданчики, естради, фонтани, головні алеї, видовищні павільйони тощо).          Кількість урн встановлюється з розрахунку одна урна на 800 кв.м площі парку. На головних алеях відстань між урнами повинна бути не більше ніж 40 м. Біля кожного ларька, палатки, кіоску (продовольчого, сувенірного, книжкового тощо) встановлюється урна місткістю не менш ніж 10 куб.дм.          Кількість контейнерів на господарських майданчиках визначається за показником середнього утворення відходів за 3 дні.          Основне прибирання парків проводиться після їх закриття та до 8 години ранку. Протягом дня необхідно збирати відходи та опале листя, проводити патрульне прибирання, поливати зелені насадження.  
20 Грудня, 2019 р., 11:50
         Чаплинська державна податкова інспекція Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє платникам податків, що відповідно до норм Податкового кодексу України термін сплати податків і зборів, якщо останній день сплати податкового зобов’язання припадає на вихідний або святковий день, не переноситься.
16 Грудня, 2019 р., 11:31

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано