Оголошення

18 Травня, 2020 р., 09:46
Доводимо до вашого відома, що прийом громадян у ЦНАПі здійснюється за наявності паспорта громадянина України, або іншого документа, що встановлює особу.
13 Травня, 2020 р., 16:30
До відома керівників підприємств, установ та організацій, що провадять свою діяльність у період карантинних обмежень
07 Травня, 2020 р., 08:34
Відповідно до доручення Державного секретаря Міністерства оборони України від 25.03.2020 року ВІДМІНЕНО РОБОТУ "ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ"
05 Травня, 2020 р., 10:42
28 квітня 2020 року набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS – CoV – 2, Постанова КМУ від 22.04.2020
27 Квітня, 2020 р., 09:55
Через епідемію коронавірусу дрібні фермери та сімейні фермерські господарства по усьому світу мають проблеми із збутом власної продукції. Закриття продовольчих ринків ставить під удар дрібних фермерів. Українська плодоовочева асоціація (УПОА) відмічає критичну ситуацію із продажами ранньої продукції на Закарпатті та в південних регіонах України. Окрім проблем із доставкою продукції через карантин, обмежена робота багатьох ринків, де реалізувалося до 85% ранніх овочів і ягід. Щоб зарадити даній ситуації та підтримати дрібних фермерів та сімейні фермерські господарства наша громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України розробили онлайн майданчик rynok.in.ua на якому фермери зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проект “Відкритий ринок” також допоможе мешканцям міст і містечок, які звикли споживати екологічну продукцію з села, а через заходи із боротьби з коронавірусом ринки та ярмарки закриті – тому така можливість обмежена. Сервіс є абсолютно безкоштовним! Звертаємось до Вас з проханням розмістити інформацію про сервіс на Вашому сайті та, за можливості, проінформувати усіх зацікавлених осіб. Проект “Відкритий ринок” - www.rynok.in.ua Про проект - https://youtu.be/-zkD8_bl1s4 Спільними зусиллями підтримаємо фермерів України! З повагою, Максим Черкашин, керівник ГО "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад"   
21 Квітня, 2020 р., 11:04
Управлінням у справах ветеранів  і внутрішньо переміщених осіб Херсонської обласної державної адміністрації розпочато роботу щодо виявлення нагальних потреб та проблемних питань внутрішньо переміщених осіб області для подальшого узагальнення та пошуку шляхів вирішення. За потреби просимо звертатись до відділу у справах внутрішньо переміщених осіб за тел. (095)5643813 або на електронну адресу управління veteran.vpo@gmail.com (понеділок – п’ятниця, з 8-30 до 16-30, перерва з 12-00 до 13-00).
21 Квітня, 2020 р., 11:02
           Питання: Чи будуть застосовуватися до платників податків штрафні санкції за порушення строків сплати самостійно нарахованих податкових зобов’язань, у разі вчинення правопорушення протягом періоду з 1 березня по 31 травня 2020 року?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано