Конкурсно-розважальна програма «Супер Бабуся»

Дата: 27.10.2017 22:22
Кількість переглядів: 1055

26 жовтня 2017 року на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» відбулася конкурсно-розважальна програма «Супер Бабуся».

У заході приймали участь бабусі разом з онучками. Вони відгадували загадки, мелодії, доповнювали прислів’я, складали пазли. Цікавим видався конкурс «Кулінарія», де учасники «готувати» страви, обиравши до них правильні інгредієнти. 

Але найбільше сподобався конкурс «Впізнай мене», у якому бабусям із зав’язаними очима потрібно було доторкнувшись до носика вгадати свою онучку. Бабусі виявились дуже винахідливими і швидко зорієнтувавшись «знайшли» кожна саме свою дівчинку не скільки за носиком, як за її зростом. Молодшим учасницям команд дуже сподобався творчий конкурс «Портрет», у якому дівчаткам потрібно було намалювати свою бабусю, а намальовані портрети залишилися на згадку нашим учасникам.  За участь у конкурсній програмі бабусі були нагороджені Дипломами І ступеня за номінаціями «Ерудованість», «Креативниість», «Творчість», «Оригінальність», а онучки отримали м’яку іграшку на згадку про наше свято.  

На заході вихованці театрального гуртка (керівник І.В. Мілейко) привітали присутніх бабусь віршами, а також піднімали настрій цікавими та веселими гуморесками.

Адміністрація закладу висловлюють подяку діткам, батькам, а головне бабусям за участь у святі.

Ірина Мілейко, культорганізатор

 КЗ «Чаплинський селищний

 будинок творчості дітей та юнацтва»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора