В комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» відбулось святкування Дня Святого Миколая «Як на свято Миколая – душа радісно співає»

Дата: 21.12.2017 20:23
Кількість переглядів: 1029

19 грудня 2017 року в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» відбулася щорічна дитяча концертно – розважальна програма, присвячена Дню Святого Миколая. На святі були присутні учні музичної школи, їх молодші братики та сестрички, батьки, дідусі та бабусі. Зал музичної школи не вміщав усіх бажаючих.

         Ведучі програми викладачі Шумельчук Л.В. та Скрічевська Є.О. грали з дітьми в ігри, загадували загадки. Юні музиканти мали можливість показати свої таланти  - 26 концертних номерів, стали своєрідним відображенням професійних досягнень учнів та їх веселого настрою в цей святковий день. Наприкінці святкової програми з’явився довгоочікуваний Святий Миколай(його роль виконав Іваськів І.М.), який вручив Подяки учасникам конкурсів та солодкі подарунки усім дітям присутнім  в залі. 

Музичний супровід заходу забезпечив Яковенко Ф.В.

В цьому році солодкі подарунки для дітей були придбані за рахунок коштів зі спеціального фонду школи за рішенням Чаплинської селищної ради та завдяки спонсорської допомоги приватного підприємця Пальоної  О.В.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано