День закоханих у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва»

Дата: 20.02.2018 19:36
Кількість переглядів: 1088

І знову лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні. Тож 16 лютого 2018 року у комунальному закладі «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» відбулося свято присвячене саме коханню.

Усіх гуртківців з великим задоволенням вітали учасники хореографічного колективу «Аура» та вихованці театрального гуртка «Викрутасики». Ведучі заходу Скричевська Оксана та Гетьман Катерина розповіли глядачам легенду про виникнення свята закоханих.

Головну роль Амура виконав Федорін Богдан. Зворушлива та ніжна Сапожкова Софія виконала вірш про кохання. Сподобалася присутнім сценка у виконанні Гмирі Олександри, Нісевич Єлизавети та Залуцької Ольги.

Розвеселила дітей та підняла настрій гра «Пронеси кульку між щічками», за участь у якій учасники отримали невеличкі призи.

Сподіваємося, що такі теплі зустрічі відбуватимуться частіше.

Адміністрація закладу щиро вдячна батькам за співпрацю та допомогу у проведенні заходу, а також дітям за активну участь у житті Будинку дитячої творчості.  

 

Анастасія Крайнюкова,

методист комунального закладу

«Чаплинський селищний будинок

творчості дітей та юнацтва»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано