«АМУРНІ ІСТОРІЇ»

Дата: 19.02.2018 14:16
Кількість переглядів: 1088

Майже всі країни світу 14 лютого відзначають день покровителя всіх закоханих - День Святого Валентина.

Ось і в комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» 14 лютого 2018 року відбулась святково-розважальна програма, присвячена Дню Закоханих.

У старій легенді розповідається про священика Валентина, який всупереч забороні таємно вінчав закохані пари і був за це страчений. Але наша святково – розважальна програма почалась з того, як Амур розповів іншу версію виникнення свята всіх закоханих.

Святкову програму супроводжували яскраві та талановиті солісти та  колективи:  Віта Фаустова, Анатолій Павлюк, Крістіна Іноземцева, Аліна та Аня Коваленко, вокальний ансамбль «Чупа - Чупс» та «Вишиванка» (кер. А. Гладушко), студія сучасного танцю «Азарт» (кер. Л. Нірода), хореографічний колектив «Аура» (кер. А. Бахмаєр та Т. Вакулко), танцювальний колектив «Сузір’я» (кер. Т. Мончик),  група сучасного танцю «Світло» (кер. Ю. Угриняк).

Головні ролі святкової програми виконували: Дрозд Влад, Іващенко Люба,  Алісєєв Олексій, Грабовецький Олександр, Козленкова Анна, Хільченко  Сергій, Божко Тетяна, Щербак Артем, Пєтух Настя та  Царюк Світлана.

Бажаємо всім від щирого серця неймовірно світлої і щирої любові, добрих емоцій і душевного тепла, бажаємо коханих і дорогих людей поруч, надзвичайної радості душі і безсумнівного відчуття щастя.

 

Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

діяльності комунального закладу

«Чаплинський культурно-мистецький Центр».

 

НАТИСНІТЬ ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ ВІДЕО

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано