У Чаплинській громаді відбулось відкриття головної новорічної ялинки та Свято Святого Миколая

Дата: 19.12.2017 18:02
Кількість переглядів: 1391

У Чаплинській громаді відбулось відкриття головної новорічної ялинки та Свято Святого Миколая

 

 У грудневий день зими в Свято Миколая,

                          І дорослі і малі – всі чудес чекають.

Тож, в зимовій Чаплинці, як диво природи,

Виросла собі ялинка неземної вроди.

 

19 грудня 2017 року, у День Святого Миколая, вже традиційно відбулося відкриття головної новорічної ялинки на площі 200-річчя Чаплинки.

Привітали малечу зі святом голова Чаплинської селищної ради Фаустов Олексій Георгійович, який щиро побажав усім здоров’я, миру, добра, злагоди, щастя, виконання всіх бажань та голова Чаплинської районної державної адміністрації  Бурейко Олександр Альбертович.

Всіх присутніх в цей святковий вечір вітали піснями і танцями чарівні дівчатка Єва Фаустова та Аня Коваленко, талановитий вокальний ансамбль «Співаночка», (керівник Єлизавета Скрічевська), Георгій Шаповаленко, Крістіна Іноземцева та енергійні Чортинятка з колективу студії сучасного танцю «Азарт», (керівник Леся Нірода).

На відкриття ялинки до нас завітав з найкращими побажаннями Святий Миколай, привітав всіх дітей і дорослих зі святом, а запалив вогники на красуні - ялинці господар нашої дружньої громади - Фаустов Олексій Георгійович.

Під час святкового дійства Сніговики, Баба Яга та Миколай проводили для дітей веселі ігри та хоровод. Святий Миколай пригощав усіх солодощами.

У Свято Миколая усі мають бути щасливими: і ті, хто робить подарунки, і ті - хто отримує. Тож не забувайте дарувати подарунки ближнім, наслідуйте вчинки Миколая. Зі святом Вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано