21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 541

         Одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.

         Під час Революції Гідності та Помаранчевої революцій українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

         День Гідності і Свободи - це, перш за все, наш унікальний український спосіб відстоювати власні громадянські свободи, права і свій вибір творити майбутнє. Ця подія прославляє волелюбність і мужність нашого народу, прагнення до демократії, вшановує національні інтереси держави і права людини. І саме в цей день ми вважаємо за обов’язок і честь вшанувати пам'ять учасників Майдану, загиблих на Майдані Героїв Небесної сотні. 

         Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Минають роки від трагічних подій на Майдані, але Революція Гідності не завершилася, вона продовжується на сході нашої країни. Саме завдяки мужності українських військових , ми зараз можемо спокійно жити. Ми віримо в перемогу наших воїнів, які з почуттям гідності, патріотизму нині воюють на Сході України, захищаючи її територіальну цілісність, відстоюючи ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного цивілізованого суспільства.

         З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи працівниками комунальних закладів Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» та «Чаплинська центральна бібліотека» підготовано тематичний захід «Події, що змінили долю України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано