Чаплинську громаду відвідали консультанти Фонду Розвитку Місцевої Демократії (партнера програми DOBRE)

Дата: 22.11.2021 13:13
Кількість переглядів: 701

З метою проведення моніторингу реалізації Стратегії розвитку 19-20 листопада 2021 року Чаплинську громаду відвідали консультанти Фонду Розвитку Місцевої Демократії (партнера програми DOBRE) Роберт Жарковський, Олег Карий, Тарас Рашкевич.

У 2018 році за підтримки Програми DOBRE була розроблена та затверджена «Стратегія розвитку Чаплинської обєднаної  територіальної громади на 2018-2026 рр.».

На зустрічах з керівництвом громади, керівниками установ, робочою групою, старостами обговорили стан реалізації Стратегії. Наші партнери провели аналіз ситуації в громаді та дали рекомендації щодо вдосконалення управлінських рішень, системи управління.

Робочою групою був напрацьований моніторинговий звіт за висновками якого пропонується оновити Стратегію розвитку - розробити та затвердити Детальний план заходів її реалізації.

В ході роботи визначили, що поточну версію Стратегії потрібно оновлювати, так як більшість заходів та завдань вже виконано і загалом від моменту прийняття Стратегії до сьогодення досягли значних результатів.

Попереду ще багато важливої та відповідальної роботи із закріпленням цих успіхів.

Для оцінки позитивних змін відвідали об'єкти, які викликають найбільшу гордість громади.

Дякуємо консультантам Фонду Розвитку Місцевої Демократії програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано