Результати PMCI (оцінка спроможності місцевої влади), «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Дата: 09.11.2021 08:12
Кількість переглядів: 689

08 листопада 2021 року консультантка програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) Анна Загорулько презентувала результати PMCI (оцінку спроможності місцевої влади) верифіковану матрицю з фінальними даними.(Презентація)

         Робоча група Чаплинської селищної ради: Котик І.І.; Віремейчик А.М.; Шульга О.О.; Дрозд Т.В.; Ращупкіна А.М.; Куліш Ю.Є.; Мануйло І.В.; Приходько Т.Л.; Нечай Г.С.; Пуляєва Л.А.  працювали над розробкою «Індексу спроможності місцевої влади (ICMB)» за показниками основних компетенцій:

1.      Лідерство та управління

2.      Управління фінансами та бюджетом

3.      Надання послуг

4.      Участь громадськості

Колективом оцінили, обгрунтували яким чином та чому, поділилися проблемами та можливостями громади і довели джерелами даних роботу Чаплинської громади. Підсумки було оброблено та надано для аналізу спеціалістам програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

         Кінцевий результат показав, що громада оцінена:

В 2017 році ТГ- 9 балів

В 2018 році ТГ- 36 балів

В 2019 році ТГ- 46 балів

В 2020 році ТГ – 51 бал

         Завдяки командній роботі кожен рік розробляється дорожня карта, яка потім втілюється в життя. По компетенціям плануються чіткі кроки для покращення показників. Визначається відповідальна особа чи підрозділ для виконання заходів.

         Дякуємо за організацію компоненту керівництву та програмним спеціалістам Програми DOBRE, "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність, що фінансується USAID, що дає змогу оцінити громаду.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано