І знову переможці.

Дата: 07.09.2020 16:27
Кількість переглядів: 553

         Протягом серпня 2020 року відбувся дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв і талантів «Зірка Азову» м.Бердянськ, Центр культури і мистецтв. Організатором  якого була громадська організація  «Фестивальний центр «SuperStar».

         Звичайно наші талановиті вихованці вокального гуртка «Веселі нотки» (кер. Крістіна Іноземцева) КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Вероніка Задирко та Ксюша Молода  не залишились осторонь та взяли участь у даному фестивалі-конкурсі.

Маленькі зірочки змагалися у жанрі сучасна популярна естрадна пісня та вибороли переможні місця. Задирко Вікторія – Диплом Лауреата ІІ премії в четвертій віковій категорії з піснею «Повертайся в Україну», Ксюша Молода Диплом Лауреата ІІ премії в першій віковій категорії з піснею «Посмішка». Також учасникам вручили кубки та сертифікати на 50 євро для участі у дитячому творчому таборі «РАЗОМ» м.Кітен, Болгарія.

Керівник вокального гуртка «Веселі нотки» Крістіна Іноземцева КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відзначена подякою організаторів фестивалю-конкурсу за високий професіоналізм у вихованні талантів, за активну участь та вагомий особистий внесок у розвиток музичного-естрадного виховання підростаючого покоління і збереження національної культури.

Ми щиро вітаємо переможців і керівника - яка багато років самовіддано працює з дітьми, вкладаючи в них всю свою любов і професіоналізм. Результатом є створені яскраві, самобутні номери та оригінальні образи, які з успіхом втілюють у життя її вихованці. Дівчаткам бажаємо нових творчих злетів, неповторних колоритних виступів та здійснення мрій!

Ми горді від того, що таланти нашого краю, беручи участь у різноманітних конкурсах та фестивалях, доводять всій Україні, що ми – найкращі.

 

                                                                          Інна Литвинова

                                                                          методист КЗ «Чаплинський

                                                                          культурно-мистецький Центр»

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано