У Чаплинській громаді відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2019 11:35
Кількість переглядів: 1405

06 грудня 2019 року на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр», за підтримки селищного голови Олексія Фаустова, було проведено концертно-привітальну програму до Дня працівників місцевого самоврядування в Україні.

Працівник органу місцевого самоврядування – нелегка робота. Перед вами величезна кількість завдань – це і дороги, опалення, вуличне освітлення, благоустрій, матеріальний добробут населення. Кожна окрема людина  - окреме питання. Усіх треба вислухати, порадити, допомогти. І всі працівники виконують ці завдання. Адже не даремно говорять, що найщасливіша людина та, яка робить інших людей щасливими.

З привітальним словом до присутніх звернувся Чаплинський селищний голова Олексій Фаустов та нагородив Грамотою голови Чаплинської селищної ради за добросовісну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у культурний розвиток територіальної громади, активну життєву і громадську позицію начальника відділу культури Чаплинської селищної ради Божко Тетяну Василівну та за активну депутатську позицію, добросовісну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади  депутата Чаплинської селищної ради Горкушу  Валентину Володимирівну.

Під час заходу своїми виступами дарували радість всім присутнім Анатолій Павлюк, Крістіна Іноземцева, Наталія Яцюк, вокальний колектив «Грація» (кер А. Павлюк) та викладачі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа».

Віримо, що цілеспрямована робота органів місцевого самоврядування з кожним роком буде більш плідною, а добробут людей зростатиме. Це сприятиме стабілізації розвитку не тільки окремих  громад, регіонів, а й України в цілому. Які б труднощі не спіткали вас у роботі, ми впевнені, що кожен з вас використає усі свої можливості і сили, ефективно представлятиме інтереси виборців, працюватиме на благо народу.         Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Сердечно дякуємо вам за вашу самовідданість і мудрість. Бажаємо вам наснаги та енергії, людської вдячності і нових здобутків на ниві розбудови місцевого самоврядування.

Інна Литвинова – методист

КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано