ДІТИ ЗА МИР В УКРАЇНІ

Дата: 09.12.2019 16:46
Кількість переглядів: 717

6 грудня 2019 року українці відзначали День Збройних сил України. Саме цього дня, 26 років тому, парламент ухвалив Закон України "Про Збройні сили України", яким встановлювалося це свято.

На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр», за підтримки селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, пройшов святковий концерт до Дня Збройних Сил України.

Свято для військових влаштували вихованці дитячого вокального гуртка «Веселі нотки»: бравий хлопець Павло Пірковський подарував пісню про рідну  Батьківщину, маленька україночка Софія Смірнова та чарівна Вероніка Задирко виконали  пісні про любу Україну, тендітна Дар’я Смірнова розповіла у пісні військовим, що таке щастя, а соловейко громади Вікторія Шевченко  виконала енергійну пісню «Мій літак».

На кінець свята вихованці та керівник гуртка Крістіна Іноземцева виконали чудову патріотичну пісню «Діти за мир в Україні».

Військові отримали невеличкі подарунки від вихованців дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» Чаплинського культурно-мистецького Центру.

Святковий концерт вели вихованці дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» Георгій Шаповаленко та Вікторія Шевченко.

Від усієї душі хочемо побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

З Днем Збройних Сил України!

 

 

Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

діяльності комунального закладу

«Чаплинський культурно – мистецький Центр».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано