В  гості у дитинство

Дата: 09.12.2019 11:27
Кількість переглядів: 722

              4 грудня 2019 року завідувач комунального закладу «Чаплинський краєзнавчий музей», а за сумісництвом і керівник студії рукоділля «Куферок» Олена Привалова була в гостях у мешканців «Чаплинського геріатричного пансіонату» з майстер-класом по виготовленню новорічного кошика.

              Це була екскурсія в дитинство, де побачила ніби й чужі, але такі рідні, зморшкуваті обличчя з теплим поглядом і легкою хитринкою в очах. За столом зібралося близько десяти жіночок, що проживають у геріатричному пансіонаті, та кілька працівників, яким до вподоби творчість, на чолі з керівником пансіонату - Валентиною Володимирівною Осадчою.

              Спитаєте, чому тільки прекрасна половина? Відповімо: бо то суто дівочі забави! Ідейним натхненником зустрічі  стала  Валентина Павлівна Руденко – звичайний працівник пансіонату з незвичайним підходом до роботи. Вкладаючи душу і власні кошти, проганяє нудьгу буденних днів і залучає до роботи своїх підопічних. Неочікувано ще й отримала милі, новорічні подарунки, зроблені руками Каті і Валентини Павлівни.

              Такі зустрічі залишають приємний слід у пам’яті і в серці.

Олена Привалова

– завідувач комунального закладу

«Чаплинський краєзнавчий музей»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора