Ювілей у Балтазарівському закладі дошкільної освіти «Веселка» Чаплинської селищної ради

Дата: 10.06.2019 16:54
Кількість переглядів: 1355

7 червня 2019 року відзначили радісну подію у Балтазарівському дитячому садку «Веселка»  - 10-річний ювілей.

Для кожного з нас дорога в країну знань починається з дитячого садка. У 1990 році  для малечі села Балтазарівка був збудований світлий, просторий дитячий садок. У зв’язку із економічною кризою у 1994 році заклад дошкільної освіти припинив своє існування. Через 15 років Сінаєвський Віктор Дмитрович, колишній голова Балтазарівської сільської ради, за підтримки народного депутата Верховної Ради України ІІ-VІ скликання Самойлик Катерини Семенівни надали друге життя дитячому садку.

1 червня 2009 року сталася радісна подія для села Балтазарівка -  було знову відчинено двері дитячого садка. Відремонтовані групові кімнати та спальні з любов'ю зустріли своїх маленьких мешканців. Значну частку у відновлення закладу вклав Кадимов Форман Амрайович, який став завідувачем нашого дитячого садка.

На сьогодні, хто мав нагоду побувати у нашому дитячому садку, неодмінно погодиться, що кожна група комфортна та затишна. Цікаві тематичні  куточки, де кожен малюк може вибрати собі заняття до вподоби.                              І беззаперечно – тут працюють хороші, добрі та люблячі вихователі. Кожен педагог проявляє свою майстерність, неповторний індивідуальний стиль роботи. За 10 років зі стін закладу дошкільної освіти  вийшло майже 200 дошкільнят, вихованих і підготовлених до школи.

Ювілей дитячого саду – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм колектив дитячого садка і зустрічав свій ювілей та приймав поздоровлення від гостей. На святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, словом, просто казково! Свій ювілей працівники та вихованці дитячого садка «Веселка» святкували у колі друзів.

Серед почесних гостей були присутні: Чаплинський  селищний голова Олексій Георгійович Фаустов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Олена Єгорівна Кулик, завідувач методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Віта Георгіївна Фаустова, виконуючий обов’язки начальника комунальної установи «Фінансово-господарської групи з централізованого обслуговування закладів та установ освіти Чаплинської селищної ради»  Петро Васильович Кіналь, заступник головного бухгалтера комунальної установи «Фінансово-господарської групи з централізованого обслуговування закладів та установ освіти Чаплинської селищної ради» - Олена Григорівна Палян, директор комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради - Олена Миколаївна Ращупкіна, колишній голова Балтазарівської сільської ради - Віктор Дмитрович Сінаєвський, директор Балтазарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради – Валерій Володимирович Саркісов, а також: Світлана Михайлівна Капітан, Марія Юхимівна Явтухівська, Салім Ібрагімович Садиков.

З ювілеєм Балтазарівський дитячий садок «Веселка» привітав Чаплинський селищний голова Олексій Георгійович Фаустов та вручив цінний подарунок – ноутбук. Побажав процвітання та розвитку дитячому садочку та пообіцяв надалі підтримувати заклад дошкільної освіти. До привітань приєдналася з теплими словами начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Олена Єгорівна Кулик та подарувала бібліотечку дитячих книжок. Також було подаровано багато різноманітних розвиваючих та захоплюючих ігор.

Справжнє свято підготували педагоги та вихованці дитячого садка. Під час святкового заходу були переглянуті основні історичні віхи закладу дошкільної освіти. На святі лунали веселі дитячі пісні, вірші. Дошкільнята виводили таночки разом із вихователями. Всі дошкільники, працівники, гості довго будуть згадувати ювілей  Балтазарівського дитячого садка «Веселка».

 

 

Анжела Поплавська,

                   Директор ЗДО «Веселка»

                                                                Чаплинської селищної ради                                                             Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора