У приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» проходить фотовиставка «Крим. Спротив»

Дата: 05.06.2019 10:06
Кількість переглядів: 609

У приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» проходить фотовиставка «Крим. Спротив»

З 28 травня 2019 року у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» діє фотовиставка Антона Наумлюка «Крим. Спротив», яка вражає своєю щирістю. Кожен погляд, постава, сльози говорять про ціле життя. Виставка не потребує особливих коментарів, бо що можна сказати про очі матері, що втратила сина. Ні, він не загинув. Після кількох обшуків, погроз від окупаційної влади, активіст і патріот таємничим чином зник. Що можна сказати про обличчя маленької дитини, яка росте без батьків, бо ті не прийняли волю нової влади. Дитячі очі з дорослим поглядом чекають і сподіваються.

Такі випадки не поодинокі, це, радше, правило, ніж виключення. Старше покоління добре пам’ятає точно таку ж тактику радянських спецслужб у 1944 році при депортації кримськотатарського народу. Дуже тяжко живеться там, де тебе і весь твій народ апріорі вважають терористами.

Не краще й українцям, що не захотіли знімати український прапор, міняти український паспорт, не перестали говорити українською мовою. Клеймо «терорист» та 8 – 10 років строгого режиму – відповідь нової «лояльної» влади. Та то все дарма, бо Душу, Думки і Погляд не закриєш за ґратами і колючим дротом.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку.

 

Олена Привалова,

завідувач комунального закладу

 «Чаплинський краєзнавчий музей»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано