У ЧАПЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧЕНО ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 15.03.2019 16:55
Кількість переглядів: 670

Сфера комунальних послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

І все це в нашому селищі Чаплинка на належному рівні забезпечують виробниче управління житлово-комунального господарства,  підприємство товариство з обмеженою відповідальністю «Чаплинський комунальник» на чолі з директором Максименко Валентиною Миколаївною.

При створенні Чаплинської об’єднаної територіальної громади у 2016 році було також створено комунальне підприємство Чаплинської селищної ради «Відродження», на якому працює 11 чоловік на чолі з керівником Бачуріним Петром Олексійовичем. Підприємство займається подачею водопостачання у сільські населені пункти.

          На честь їхнього свята відділом культури Чаплинської селищної ради та працівниками комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр», за підтримки селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, було організовано святковий концерт.

         З професійним святом працівників житлово – комунального господарства привітав селищний  голова Фаустов О.Г. та нагородив грамотами за добросовісне виконання покладених обов’язків і завдань слюсаря АВР ІІ-го розряду ТОВ «Чаплинський комунальник» Олександра Олексійовича Добрянського, машиністів каналізаційно-насосної станції ТОВ «Чаплинський комунальник» Юрія Степановича Андрусяка та  Сергія Васильовича Ступака, також було нагороджено контролера ІІІ-го розряду ДП «Чаплинський комунальник 2» Тетяну Вікторівну Скочко, вантажника твердих побутових відходів ДП «Чаплинський комунальник 2»  Віктора Терентійовича Боднара.

З привітальним словом до працівників звернувся голова Чаплинської районної державної адміністрації Олександр Бурейко та нагородив Почесною грамотою за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідне ставлення до виконання своїх посадових обовязків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Гарана Павла Леонідовича – слюсаря водопровідного господарства КП «Відродження» Чаплинської селищної ради, та Острянську Тетяну Олегівну – контролера водопровідного господарства ТОВ «Чаплинський комунальник».

Подякою голови районної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення нагороджено Зінченко Тетяну Іванівну контролера 3-го розряду ТОВ «Чаплинський комунальник» та Бачуріна Сергія Дмитровичаслюсаря водопровідного господарства КП «Відродження-2017» Чаплинської селищної ради.

Зі словами подяки за нелегку роботу до працівників житлово-комунального господарства звернулася директор товариства з обмеженою відповідальністю «Чаплинський комунальник» Валентина Миколаївна Максименко, яка нагородила своїх працівників грамотами та цінними подарунками.

         Усіх присутніх у залі вітали талановиті та енергійні колективи, а саме: чоловічий гурт «Чаплинські мотиви», народний ансамбль народної пісні «Натхнення», вокальний ансамбль «Степова ліра» та вокальний гурт «Грація». Незмінний керівник цих неперевершених колективів талановитий вокаліст Анатолій Павлюк. Радувала усіх присутніх своїм чарівним голосом Крістіна Іноземцева. На святковому  концерті ведучою була тендітна та незрівнянна Ірина Мілейко.

Шановні працівники житлово-комунального господарства прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, яке щорічно відзначається у третю неділю березня! Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них. Користь, яку ви приносите суспільству, важко переоцінити!

 Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі! І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу. Дякуємо Вам!

 

                                                 Крістіна Іноземцева

                                                 Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

                                                 діяльності КЗ «Культурно – мистецький Центр».

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано