Представники Чаплинської територіальної громади – команда «Еко-Лайф» Опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів стала призером ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських екологічних театрів та агітбригад.

Дата: 16.03.2019 08:52
Кількість переглядів: 584

         14 березня 2019 року, відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс «Земля – наш спільний дім», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.05.2012 року № 5763, у м. Херсон відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівських екологічних театрів та агітбригад, організований комунальним закладом «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.

         З різних куточків Херсонщини на конкурс завітали юннатівські колективи екологічної просвіти (агітбригади), яким не байдуже екологічне майбутнє нашого краю.

         Поетичним словом, піснею, іскрометним гумором вони демонстрували свою акторську майстерність та привертали увагу громадськості, державних установ, пересічних громадян Херсонщини до важливих природоохоронних справ.

Відповідно до наказу відділу освіти молоді та спорту Чаплинської селищної ради від 12.03.2019 року № 77 «Про підсумки проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля - наш спільний дім», Чаплинську територіальну громаду на ІІ етапі (обласному) конкурсу представляла команда учнівської екологічної агітбригади «Еко-Лайф» Опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа стала І-ІІІ ступенів, яка стала переможцем І етапу конкурсу в громаді (зайняла 1 місце). До складу команди входять: керівник Парасків Катерина Вікторівна та учні Процко Валерія Михайлівна, Яшна Поліна Олегівна, Вишневська Анастасія Сергіївна, Шевченко Тетяна Віталіївна, Діденко Марина Іванівна, Окул Анастасія Сергіївна.

Журі конкурсу забезпечили компетентне оцінювання матеріалів та виступів учасників, оцінюючи актуальність та соціальне значення висвітленої проблеми, наявність авторського сценарію та засобів активізації аудиторії, зв’язок з державними та громадськими організаціями, оригінальність художнього оформлення, аудіо та відеоматеріали, зв’язок з аудиторією, рівень виконавської майстерності, відповідність костюмів та  рівень режисури.

За результатами творчої презентації та конкурсного виступу за висновками компетентного журі, команда учнівської екологічної агітбригади «Еко-Лайф» Опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа стала І-ІІІ ступенів обійшла своїх суперників та зайняла ІІІ почесне місце, отримавши відповідний диплом, подарунок та море щасливих усмішок та шалених оплесків.

У своїх виступах команда агітбригади «Еко-Лайф» поєднувала різні жанри, стилі і напрями мистецтва, демонструвала власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності. Оригінальний сценарій, відображав власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи та агітацію за збереження навколишнього середовища. Учасники команди  акцентували увагу на різнопланових аспектах екології: виживання – охорони довкілля як середовища життєдіяльності людини; природно-науковому; оздоровчому; історико-культурному; господарському; етичному та естетичному.

Колектив «Еко-Лайф» продемонстрував високий рівень виконавської майстерності, змістовність представленого матеріалу щодо природоохоронної та екологічної діяльності команди, гарну якість музичного та художнього оформлення виступу.

 

Вітаємо переможців, дякуємо учасникам та керівнику команди за виступ та небайдужість до проблем охорони природи!

                               

                                                Мойсеєнко А.Д.,

                                              Заступник директора з виховної роботи

                                              ОЗ Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано