Найцікавіший день весняних канікул для вихованців гуртків комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва»

Дата: 11.03.2019 10:32
Кількість переглядів: 665

На весняних канікулах 06 березня 2019 року для вихованців гуртків комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» під керівництвом  Процун Інни Володимирівни та Маркіної Наталі Григорівни, організовано і проведено екскурсію до м.Херсон.

Головною метою екскурсії стало відвідання вихованцями військової частини №А1836. Оскільки, у наш час є дуже актуальним посилення роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді, утвердження в їх свідомості й почуттях патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України.

Діти відвідали навчальні місця, де ознайомилися з історією створення і життя частини, організацією внутрішнього порядку у військовій частині, порядком зміни вартових, розташуванням військовослужбовців, порядком зберігання військової техніки і зброї, харчуванням військовослужбовців, із екіпіруванням та озброєнням військової частини. Хлопці та дівчата із задоволенням та гордістю потримали військову зброю, приміряли на себе бронежилет і каску,  та уявляли себе в ролі солдатів. Побачили  справжню бойову техніку.

Подібні екскурсії необхідно проводити частіше. Під час спілкування з військовослужбовцями учні ще раз переконалися в тому, що український солдат є справжнім патріотом своєї Батьківщини, і професія військового престижна та цікава. 

Після військової частини наша екскурсія не завершилася – ми відвідали торгівельно-розважальний центр «Фабрика». Там гуртківці активно провели час у «Джамп-парку». А на завершення нашої подорожі, діти із великим задоволенням відправилися на льодовий каток.  На який дуже чекали, адже не кожного дня вони  мають змогу покататися на ковзанах.

Ця подорож принесла багато позитивних вражень для кожного учасника. Діти з користю та активно провели цей день весняних канікул.

 

 

 І.Процун

методист КЗ «Чаплинський

селищний будинок творчості

дітей та юнацтва»

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано