У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» відбувся захід «Мульти – пульти і кіно»

Дата: 04.03.2019 15:16
Кількість переглядів: 578

У перший день канікул, 1 березня, у музичній школі відбувся довгоочікуваний захід – лекція-концерт із кумедною назвою «Мульти – пульти і кіно». Небайдужих до музики з мультиків і кіно була повна зала.

Під відеоряд з уривками з мультиків та кіно учні фортепіанного відділу школи (Філенко А., Малецька М., Бутенко М., Смірнова Д., Василевська А., Бутенко І., Божко П., Янковська М-А.) виконали твори з мультфільмів, фільмів, дитячої телепередачі та мюзиклу «Коти».

Вокально – хоровий відділ (представники – Кулик К., Третяк С., учні класів Гладушко А.В., Плешинець І.А.) порадували слухачів піснями з мультфільмів «Чебурашка», «Тролі», «Крижане серце», «Маша та ведмідь» та фільмів «Кавказька полонянка», «Акванавти».

Уривки з мульфільмів та кіно супроводжували також учні інструментального відділу: Сухарєва Є. (гітара), Зварич К., Зварич А. (саксофон), Кобзар Я. (кларнет), Дрозд К. (труба), Тернова О., Дашко А., Сікорська К., Шумельчук О. (бандура).

Хочеться подякувати викладачам школи (Козачок І.А, Скрічевській Є.О., Іваськіву І.М., Гладушко А.В., Скричевській О.В., Яковенко Т.В., Пуздрі І.В., Воронковій О.В., Плешинець І.А., Шумельчук Л.В.) за творчий підхід у виборі програми та підготовку учнів до участі в лекції – концерті.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано