КАПІТОШЦІ 20 РОКІВ

Дата: 26.12.2018 16:19
Кількість переглядів: 1756

            Створений у 1998 році колектив "Капітошка" під керівництвом Валентини Магдалюк за два десятиліття з маленького танцювального гуртка перетворився на один з найяскравіших і самобутніх танцювальних колективів,  який презентує своє  мистецтво на сценах області та  України.

         Уже більше ніж 17 років як колектив удостоєний звання "Зразковий аматорський колектив».

         Привітати "Капітошку» з ювілеєм прийшли шанувальники творчості, друзі, які підтримують колектив протягом багатьох років, батьки танцюристів, представники Чаплинської селищної ради, випускники ансамблю, які зараз уже самостійно працюють з іншими хореографічними колективами. Багато було сказано теплих слів у цей день.

         Велику підтримку колектив має від Чаплинської селищної ради, в особі голови - Фаустова Олексія Георгійовича. Тут і вагома дієва підтримка і фінансова допомога у розвитку матеріально-технічної бази нового танцювального класу.

         У залі панувала атмосфера дитинства, радості, приємних спогадів.

         Зі словами привітання до керівника колективу та учасників звернулася начальник відділу культури Чаплинської селищної ради Тетяна Божко. Вона пригадала своє становлення як вихованки гуртка «Капітошка» та вручила Валентині Магдалюк почесну грамоту Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації.

         - «Нам сьогодні радісно спостерігати, як традиції колективу продовжують  юні «Капітошки»,  відзначила  у привітальному слові Тетяна Василівна.   Відомо, що танець – це важка праця, але вона дарує всім позитивні емоції, як глядачам, так і самим танцюристам.

         Привітання у віршах для колективу та керівника подарував директор Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту  інвалідів, постійний друг та шанувальник «Капітошки» Ракша О.О.

         В.о. директора КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Тетяна Довбня за високі професійні досягнення вручила почесні грамоти та подяки керівнику Валентині Магдалюк та хореографу-постановнику Юлії Біщук від Херсонської обласної спілки хореографічного мистецтва.

         Понад дві години діти демонстрували свої вміння на сцені, даруючи глядачам розмаїття танців. Гарячими оплесками вітали глядачі «Подолянку-фюжн», «Козацький марш», «Дикі танці», «Курчат рахують восени», «Тільки вперед»  та багато інших хореографічних композицій.

         У захваті були всі присутні від яскравого виступу ELIZABETH (Ліза Магдалюк)  та гурту «СВІТЛО».

         Шаленими оплесками зустрічали глядачі танець «Сюрприз» у виконанні Валентини Магдалюк та Тетяни Божко.

         Долучилися до привітання іменинників вокальний гурт «Грація» (кер. А.Павлюк) з піснею «Кладочка» та хореографічний колектив «Азарт»

(кер. .Л.Нірода) з танком «Молитва за Україну».

         Яскраві феєрверки, конфетті підкреслили особливу атмосферу свята.

         «Капітошці» 20 років! Це роки кропіткої щоденної праці та все більшої популярності колективу. Колектив має багато цікавих планів на майбутнє, не зупиняється на досягнутому.

         Бажаємо  колективу "Капітошка" і його керівнику творчих успіхів та натхнення на нові танцювальні звершення!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано