У Чаплинській громаді пройшов відкритий Новорічний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат

Дата: 26.12.2018 07:21
Кількість переглядів: 817

 

 

     У Чаплинській громаді вже стало гарною традицією щорічно напередодні зимових свят проводити Новорічний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

Змагання реалізуються з метою популяризації та розвитку вільної боротьби на Херсонщині, підвищення спортивної майстерності борців, сприяння розвитку та пропаганди фізичної культури і спорту серед населення, зміцнення дружніх стосунків із борцями та тренерами сіл і міст України.    

     21 грудня у спортивній залі закладу позашкільної освіти, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., відбулась бійцівська зустріч між юними спортсменами міста Миколаєва та вихованцями комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки».

Захищати честь закладу, громади мали можливість кращі спортсмени відділення вільної боротьби під керівництвом кваліфікованих педагогів Алірізаєва М.М. , Горобця Ф.В. та Божка О.М.

Всього у змаганнях прийняли участь чотири команди, а саме: дві команди від Чаплинської ОТГ та дві команди гостей турніру з Миколаєвської ДЮСШ. До участі у бійцівських сутичках допускалися 67 борців 14 вагових категорій.

Відкрили Новорічний турнір заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної роботи Олег Яшний та начальник відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Олена Кулик, які привітали спортсменів і їх наставників з наступаючими новорічними святами, побажали гарного відпочинку під час зимових канікул і звичайно перемоги та видовищних бійцівських поєдинків.

 Неймовірна атмосфера трималася у повітрі спортивної зали з 10.30 до                   16.30 години. Видовищні бої, завзяті крики та стуки по бійцівському килимі вболівальників. Все це сприяло покращенню технічного арсеналу юних спортсменів.

Результативність боротьби наших вихованців вкотре порадувала. Лише у чотирьох вагових категоріях гості змагань здобули першість. У десяти інших – ми маємо чемпіонів. З великим задоволенням повідомляємо їх імена та імена призерів змагань. Вагова категорія 20 кг.:  Халілов Юсуф - І місце, Ковальов Олексій -  ІІ місце; вагова категорія 22 кг.: Рагімов Халіль - ІІ місце, Зіневич Родіон – ІІІ місце; вагова категорія 26 кг.: Фазаіров Анвар - І місце, Норченко Олександр - ІІ місце; вагова категорія 35 кг.: Ращупкін Олександр - ІІ місце, Кібаров Кібар - ІІІ місце, Оніпченко Олег - ІІІ місце; вагова категорія 38 кг.: юнаки:  Халілов Шакір - І місце, Лаврик Єгор - ІІ місце, Цимбал Марк -            ІІІ місце; дівчата: Григорьєва Катерина - І місце, Ковтонюк Алевтина - ІІ місце;

вагова категорія 40 кг.: Музафаров Равшан - І місце, Беспаль Ілля - ІІ місце;

вагова категорія 41 кг. (дівчата): Ящик Аліна - І місце, Волковська Марія -              ІІ місце; вагова категорія 42 кг.: Кібаров Джаміль - ІІ місце, Фазаіров Ельшад - ІІІ місце; вагова категорія 53 кг.: Яковенко Артем - ІІ місце; вагова категорія           60 кг.: Царюк Владислав - І місце, Музафаров Ельдар - ІІ місце, Алімов Алім-                     ІІІ місце; вагова категорія 71 кг.: Махпазов Руслан - І місце, Музафаров Рустем - ІІ місце, Музафаров Емрах - ІІІ місце;  вагова категорія 80 кг.: Чехместренко Євген - І місце, Петрук Олег - ІІ місце; вагова категорія 85 кг.: Калітуха Валерія - І місце, Семенов Іван - ІІ місце.

        Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами та медалями. Кожна команда отримала солодощі. 

Це були складні змагання і не кожен зміг в повній мірі показати свою майстерність, уміння та навики. Але все ще попереду, адже навчальний рік триває і можливість довести, хто сильніший ми матимемо ще багато разів.

 

 

                                                                       А. Фільшина,

                                                                       методист комунального закладу

                                                                       Чаплинської селищної ради

                                                                      «Чаплинський дитячо-юнацький

                                                                       клуб фізичної підготовки»

 

                      Фото без опису           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора