У комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» відбулось святкування Дня Святого Миколая

Дата: 21.12.2018 11:52
Кількість переглядів: 899

Ввечері 19 грудня у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» розцвіла казка. Свято було незвичайним, тому що проводили його учні старших класів школи – учасники вокального ансамблю «Вишиванка».

         Роль ведучої свята виконувала Яшна Поліна,  роль головної гості -  Шехерезади – Шимитило Катерина. Героїв казки «Ріпка» (на сучасний лад) зіграли: Мельник Вікторія, Юхновська Анна, Шевченко Вікторія, Возняк Софія, Харченко Оля, Мальченко Альона.

         Діти грали в «сніжки», передавали з рук у руки гарячу лампу Алладіна, розгадували загадки, відповідали на запитання казкової вікторини Шехерезади. І, звичайно, лунала музика у виконанні юних артистів. Гостей привітали музичні колективи школи: вокальні ансамблі молодших класів «Smilе» та «Козачата», вокальний ансамбль «Співаночки», ансамбль бандуристів. Виступили і солісти: Гмиря Валерія, Смірнова Софія, Байбуза Даша, Романенко Алевтина, Василевська Анастасія, Грабко Артем, Зварич Кіріл. Зворушливо і майстерно прозвучав дует у складі Гладушко Вікторії та Бутенко Марії; весело привітали присутніх Малецька Марія, Криволап Маша, Яцюк Оля, Жогло Катя.

          Подарунків у казкового Миколая вистачило усім присутнім у залі дітям, в тому числі і учасникам конкурсу на найкращу сніжинку.

         Усі викладачі школи брали участь у підготовці до свята – готували з учнями концертні номери, виготовляли атрибути для розваг, прикрашали залу. Конкурс на найкращу сніжинку був організований Плешинець І.А., за музичне оформлення і в ролі  музичного оператора виступила Гладушко А.В., сценарій написала Шумельчук Л.В.

         Окрему подяку адміністрація музичної школи висловлює депутату Чаплинської селищної ради – приватному підприємцю Юзьковій Р.І. за спонсорську допомогу у проведенні свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано