У Чаплинській громаді відбувся урочистий святковий концерт «МОЛОДЬ ЄДНАЄ УКРАЇНУ»

Дата: 29.06.2018 23:40
Кількість переглядів: 1093

Наша земля – Україна. Це місце, де ми народилися, де ми живемо, де вперше почули мамину пісню, мудре батьківське слово, тут могили наших предків. Цей батьківський край найдорожчий, найрідніший, святий, бо це Батьківщина. Україна... Скільки у цьому слові любові, тепла, ніжності. Україна – це безкраї простори, мальовнича природа, золоті ниви пшениці, ліси, моря, та ріки. Україна – це квітучі сади, стежина до хати, шепіт вітру і шелест дощу, спів птахів і рожева мальва під вікном. Україна – це росяні світанки, зоряне небо. Краса нашого краю вражає, захоплює, чарує.

 

Такими прекрасними словами розпочався урочистий святковий концерт присвячений  Дню Конституції України та Дню Молоді.

Свято відбулося на площі 200-річчя Чаплинки, за підтримки Чаплинського селищного голови О.Г. Фаустова. Концерт підготовлено працівниками відділу культури Чаплинської селищної ради та комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр».

Зі словами подяки та нагородження виступили голова Чаплинської селищної ради Олексій Георгійович Фаустов та голова Чаплинської районної державної адміністрації  Олександр  Альбертович Бурейко.

На свято приїхав гість - народний депутат України  Федір Федорович Негой, який привітав зі святом усіх присутніх та нагородив Чаплинського селищного голову Олексія Георгійовича Фаустова грамотою та нагрудним знаком Верховної ради України.

Зі святом вітали молоді й талановиті вокалісти  – Георгій Шаповаленко, Дар’я Смірнова, гість - учасниця міжнародних конкурсів за кордоном - Єлизавета Кірєєва, вокальний ансамбль «Співаночка» (кер. Є.Скрічевська), гості з Хрестівської громади - гурт «Енергія» у складі: Ольга Каращук, Марина Шиманська та Анастасія Цой. Вітали запальні  Мурат Халідов, Аня та Аліна Коваленко, учасники студії сучасного танцю «Азарт», Юліана Мілейко, Олександра Чупс та Олександра Гмиря, Марія Гроцька, Крістіна Іноземцева та  чоловічий гурт «Чаплинські мелізми» (кер. А.Павлюк). Звістно таке свято не відбулось без хореографічного колективу «Аура» (кер. Т.Вакулко та А. Бахмаєр), студії сучасного танцю «Азарт» (Л. Нірода) та групи сучасного танцю «Світло» (кер. Ю. Угриняк). У кінці святкового концерту для нашої молоді був сюрприз – рок гурт «Spirit of opportunity».

Святковий концерт вели чарівна Олена Привалова, молоді та талановиті Каріна Кондратюк і Влад Дрозд.

Дорогі друзі! прийміть наші вітання із святом - Днем молоді та Днем Конституції України! Нехай у ваших молодих серцях завжди пламеніє вогонь творчості, наснаги, Віри, Надії та Любові!

                                                             Крістіна Іноземцева

            Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої діяльності

                                               КЗ «Чаплинський культурно – мистецький Центр».

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано