Чаплинська об`єднана територіальна громада приєдналась до благодійної акції «Пробіг під каштанами»

Дата: 03.06.2018 11:31
Кількість переглядів: 950

03 червня 2018 року Чаплинська об`єднана територіальна громада приєдналась до наймасштабнішого щорічного спортивно-благодійного проекту в Україні «Пробіг під каштанами».

Всеукраїнський проект проходить вже 26 років у м. Київ, починаючи з 1993 року та об`єднує тисячі українців. Учасники пробігу допомагають дітям з вродженими вадами серця.

Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардиології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров»я України.

У смт. Чаплинка відбувся 2-й «Пробіг під каштанами» за сприяння голови Чаплинської селищної ради Олексія Георгійовича Фаустова, завдяки організаторам – представникам генеральних партнерів команди «Nutrilite» та «Amway»  Валентині Магдалюк (депутат Чаплинської селищної ради) та Олександру Магдалюк.

Саме центральна вулиця селища Чаплинка - вулиця Грушевського, завдовжки 5 км., де ростуть гарні дерева - каштани, стала місцем проведення проекту.

Перед початком забігу представник Чаплинської селищної ради – заступник селищного голови Яшний О.М. та представник команди «Nutrilite» та «Amway» - Магдалюк В.,  привітали всіх учасників та наголосили, що пробіг не має переваг ні вікових, ні етнічних, ні соціальних, його мета – долучитись до допомоги маленьким пацієнтам Центру кардіології та кардіохірургії дітей раннього віку МОЗ України.    

Участь у пробігу взяли учні та вчителі ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів», ОЗ НВК «Чаплинська школа-гімназія», представники підприємств, установ та організацій, громадськість громади. 

Перед забігом всі учасники мали змогу зробити загально-оздоровчу розминку, яку провела вчитель фізичного виховання та фітнес-інструктор Галина Тимошенко.

Відбулось 3 забіги по різним віковим категоріям. Учасники отримали велике задоволення від проекту.

Підбадьорювали учасників та глядачів своїми піснями вихованці дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Георгій Шаповаленко та Дар`я Смірнова (керівник гуртка Іноземцева К.О.).

Велике задоволення глядачі отримали від «Параду дитячих візочків», коли батьки з маленькими дітьми у гарно прикрашених візочках мали змогу долучитися до проекту.

По завершенню пробігу було підбито підсумки та оголошено переможців, які отримали дипломи та цінні подарунки. Переможець дорослого забігу – учень ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» Квартальний Н. отримав від Чаплинської селищної ради диплом переможця та сертифікат на участь у 27-му «Пробігу під каштанами» у м. Київ, цінні подарунки від організаторів.

Організатори та учасники пробігу висловили велику вдячність за допомогу Чаплинській селищній раді,  відділу культури та комунальному закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр»,  комунальному закладу «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки», Чаплинській підстанції Каховської станції екстреної медичної допомоги та медицині катастроф, підприємцям громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано