Керівництвом Чаплинської селищної ради організовано черговий виїзд спеціалістів установ та організацій, що надають послуги населенню, до села Першокостянтинівка.

Дата: 26.04.2018 14:06
Кількість переглядів: 837

Мешканці села отримали юридичні консультації від Чавурської О.В. – керівника Чаплинського бюро правової допомоги, з питань зайнятості консультувала Ващенко І.В. – заступник директора районного центру зайнятості, щодо нарахування та виплати пенсій – спеціаліст управління Пенсійного фонду України в Чаплинському районі Буснюк М.С.

Фахівці із соціальної роботи комунальної установи «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради Войнаровська А.О. та Яворська Т.Г. спільно із інспектором ювенальної превенції Чаплинського відділення поліції Василюком Ф.В. здійснили соціальні інспектування сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, передали окремим сім’ям продуктові пакунки.

Виїзди спеціалістів до населених пунктів Чаплинської об’єднаної територіальної громади здійснюються з метою наближення послуг до сільських мешканців, а зважаючи на позитивні відгуки такої форми роботи  людей, що вже отримали послуги безпосередньо за місцем проживання, та спеціалістів, що приймають участь у консультуванні – виїзди будуть продовжуватись.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано