У Чаплинській територіальній громаді відбувся показ фільму «Кіборги»

Дата: 07.03.2018 13:28
Кількість переглядів: 1143

6 березня 2018 року у Чаплинській територіальній громаді відбувся показ фільму «Кіборги». Фільм демонструвався у приміщенні великого залу комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький центр».

Повна назва стрічки - «Кіборги. Герої не вмирають», український  повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва  за сценарієм  Наталії Ворожбит  про  оборону Донецького аеропорту під час військового конфлікту на Донбасі. Це одна з найбільш драматичних сторінок у війні.

Показ відбувся завдяки підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., голови Чаплинської районної державної адміністрації Бурейка О.А., благодійної організації «Джерело життя».

У залі, який розрахований на 550 глядачів, вільних місць не було. На показ прийшли військовослужбовці, учасники бойових дій, учні та вчителі шкіл, студенти аграрного ліцею, працівники підприємств, установ та організацій, громадськість.

Перед початком кінофільму учасникам бойових дій на території АТО вручено медалі «За участь у антитерористичній операції». Всі присутні подякували учасникам бойових дій за мужність і героїзм, вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано