Чаплинська громада відзначила Міжнародний жіночий День – 8 березня !

Дата: 12.03.2018 16:34
Кількість переглядів: 1051

Я - жінка,  це значить, я - актриса

Зі сотнею облич і тисячу світів

Я - жінка,  це значить, я - цариця

Кохана всіх приземлених царів.

Ось такими словами розпочиналась святково – розважальна програма присвячена Міжнародному жіночому Дню – 8 березня. Наші жінки  талановиті в усьому, починаючи з гри на сцені і закінчуючи господинею вдома.

Святково-розважальну програму супроводжували яскраві та талановиті солісти та  колективи:  Віта Фаустова, Анатолій Павлюк, Крістіна Іноземцева, Аня Коваленко, вокальний ансамбль «Чупа - Чупс» та «Вишиванка» (кер. А.Гладушко), вокальний ансамбль «Мелодія» (кер.Ф.Яковенко), вокальний гурт «Грація» (кер. А.Павлюк) та дебютанти - чоловічий квартет у складі А.Скрічевського, С.Хільченка, О.Заболотнього та В.Вечірко (кер. А.Павлюк), студія сучасного танцю «Азарт» (кер. Л.Нірода), хореографічний колектив «Аура» (кер. А.Бахмаєр та Т.Вакулко), танцювальний колектив «Сузір’я» (кер. Т.Мончик),  група сучасного танцю «Світло» (кер. Ю.Угриняк) та зразковий ансамбль «Капітошка» (кер. В.Магдалюк). Також на сцені звучала інструментальна музика: скрипка В.Касянчук та гітара І.Пуздря, своєю енергією заповнив увесь зал гармоніст О.Красільніков.

Головні ролі святково - розвожальної програми виконували: Дрозд Влад, Іващенко Люба, Мілейко Ірина, Алісєєв Олексій, Царюк Світлана, та  «актриса з Хацапетівки» - Божко Тетяна.

Велика подяка помічникам: Ніколенку Олексію, Царюку Владу, Коцюбському Денису та за відео-зйомку Посунько Олександру.

 Жінка, то є пісня, то є краса, бо жінка є весна… Вірно кажуть, якщо жінка талановита, то талант у неї багатогранний. Якщо жінка наполеглива, вона завжди досягає своєї  мети.

         Ми хочемо побажати Вам, любі жінки за будь-яких обставин і в будь-який час відчувати себе Жінкою! Де б Ви не знаходилися – на роботі, вдома або в гостях – завжди відчувайте себе Королевою! Ви цього варті!

     

                  Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

                  діяльності комунального закладу

                  «Культурно – мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано