«ДОБЛЕСНІ СИНИ І ДОНЬКИ УКРАЇНИ»

Дата: 08.12.2017 11:10
Кількість переглядів: 808

Кордони не спинять польоту могутнього слова,

Хто серцем могутній – ні куля, ні шабля не вб’є.

За нас Батьківщина й нескорена мова,

Не треба чужого, й не втратим своє.

 

06 грудня 2017 року у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький центр» пройшли урочистості та святковий концерт до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.

Ці два свята як ніколи переплелися воєдино, як вияв прагнень до миру та злагоди. У фойє були оформлені виставки дитячих малюнків - «Мрії збуваються!» та «В надійних руках», присвячені Збройним Силам України та волонтерському руху в Чаплинській громаді. Окремий мотопіхотний батальйон також доєднався до створення виставки, в якій були представлені засоби зв’язку, зразки стрілецької зброї, речове та продовольче забезпечення.

Урочистості та святкову концертну програму провели чудові Каріна Кондратюк та Олена Куц.

 Свято відкривали чарівна студія сучасного танцю «Азарт», (керівник Леся Нірода) патріотичною композицією з прапорами України.

Голова Чаплинської селищної ради Олексій Георгійович Фаустов привітав та нагородив відчайдушних героїв сьогодення - це ті, хто носить військову форму і береже наш спокій, а також - ангелів, які перші приходять на допомогу - це наші волонтери. Також привітали зі святом голова Чаплинської районної державної адміністрації  Олександр  Альбертович Бурейко, заступник командира військової частини з морально-психологічного забезпечення підполковник Артур Вікторович Чернявський, тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Чаплинського військового комісаріату майор Геннадії Юхимович Куць та волонтер Наталя Сергіївна Скричевська.          

Всім військовослужбовцям та волонтерам у цей святковий день дарували свою творчість талановиті: хореографічний колектив «Аура» (керівники Тетяна Вакулко та Альона Бахмаєр), солістка групи сучасного танцю «Світло» Владислава Процко (постановник Юлія Угриняк), хореографічний колектив «School-life» (керівники Альона Мойсеєнко та Лілія Процко). Чарували своїм голосом тендітна Віта Фаустова, крихітка Дар’я Смірнова, чарівний народний ансамбль народної пісні «Натхнення», (керівник Анатолій Павлюк). Георгій Шаповаленко занурив увесь зал у пісню «У книжках». Шаленими оплесками зустрічали жіночий гурт «Грація» (керівник Анатолій Павлюк). На сцені культурно – мистецького Центру  Ольга Чабак, мати захисника України, який повернувся їз зони АТО, подарувала всім присутнім пісню «Журавлина доля». На святковому концерті звучали вірші у виконанні Насті Петух та Олега Павлюка.

         Родзинкою цього свята були гості з міста Херсон - вокальний ансамбль  «Gеneral voice», який існує 5 років та є володарем 3-х Гран - Прі Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. За час свого існування вони дали більше трьохсот концертів на території України та Євросоюзу. Керівник цього прекрасного вокального ансамблю, заслужений діяч мистецтва України Олексій Пономарьов.

Разом з вокальним ансамблем приїхав голова громадської організації «Єдиний щит»  Валерій Валерійович Литвин, який вручив нагородами ГО «Єдиний щит» десятьом жителям нашої грлмади.

         Для  військовослужбовців, що дислокуються на території нашого району учнями навчальних закладів громади були виготовлені та подаровані обереги.

         А ми ще раз вітаємо Вас - шановні військовослужбовці, дорогі волонтери! Бажаємо Вам доброго здоров’я, міцності духу, бадьорості, мужності й витримки. А також належного матеріально-технічного забезпечення, щоб Ви завжди були готовими і здатними успішно виконувати свій обов’язок!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано