Чаплинська громада привітала працівників житлового-комунального господарства зі святом

Дата: 19.03.2018 09:58
Кількість переглядів: 743

День працівників житлово-комунального господарства населення України відзначають щорічно в третю неділю березня.

16 березня  2018 року Чаплинська громада привітала працівників житлово-комунального господарства у малому залі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр».

Підготували і провели свято відділ культури Чаплинської селищної ради та комунальні заклади «Чаплинський культурно-мистецький Центр», «Чаплинстька музична школа». Ведучою заходу була Тетяна Мончик.

Свято почалося з чудової пісні у виконанні Анатолія Павлюка, потім ведуча Тетяна Мончик розповіла про працівників та комунальне підприємство у селищі Чаплинка.

Працівників підприємства привітав, вручив подяки та квіти голова Чаплинської селищної ради Олексії Георгійович Фаустов.

Також, до привітань приєднались керуюча справами виконавчого апарату Чаплинської районної ради Оксана Сергіївна Богдан та директор товариства з обмеженою відповідальністю «Чаплинський комунальник» Валентина Миколаївна Максименко.

Свято прикрасили своїм виконанням вокальний ансамбль «Мелодія» (кер. Ф. Яковенко), народний ансамбль народної пісні «Натхнення» (кер. А. Павлюк), яскраве виконання подарувала викладач дитячої музичної школи Світлана Парадзінська та запальним попурі збадьорив глядачів талановитий гармоніст Олексій Красильніков, подарували усім присутнім тендітний танець група сучасного танцю «Світло» (кер. Ю. Угриняк).

Шановні працівники житлово-комунального господарства, Ви навчились чітко визначати та вирішувати проблеми, тримати руку на пульсі, незважаючи на скрутні часи. Досить символічно, що Ваше свято призначене саме на цю пору року – квітучу весну.

Щиро вітаємо Вас, з професійним святом! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і радості, добра і злагоди, сімейних гараздів, впевненості і віри в майбутнє!

Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди  і зробимо нашу Чаплинську громаду справді гарною і затишною.

 

 

Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

діяльності комунального закладу

«Чаплинський культурно-мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано