Борці Чаплинської громади – переможці змагань з вільної боротьби у м. Херсон

Дата: 19.03.2018 16:28
Кількість переглядів: 1186

У Чаплинській громаді популяризація єдиноборств стрімко зростає і вже знаходиться на високому рівні, адже зацікавленість дітей та підлітків полягає не тільки у отриманні основних азів техніки, методики обраного виду спорту, а й у максимальному розвитку особистості, покращенню здоров’я, досягненню високих результатів, побиттю власного спортивного рекорду.

Учні-спортсмени комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» відділення вільної боротьби  під керівництвом кваліфікованих педагогів Алірізаєва М.М. та Горобця Ф.В., які своїм наглядним прикладом демонструють, як потрібно йти до омріяної перемоги, чітко поставленої мети,  17 березня у м. Херсоні на змагання з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1998-2000 р.н. за програмою ІХ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2018 року вкотре здобули чергові нагороди. Захищати честь закладу, громади мали можливість кращі спортсмени відділення.

На борцівському килимі наші дівчата Войнова Аліна (вагова категорія  73 кг.) та Ливицька Діана (вагова категорія 65 кг.) продемонстрували свою набуту майстерність у запеклих поєдинках, отримавши по три перемоги у трьох сутичках,  зайняли І місце. Горобец Дарія (вагова категорія 59  кг.), Мазур Андрій (вагова категорія 97 кг.) вибороли ІІ місце.  Івін Олександр (вагова категорія 97 кг.) посів ІІІ місце.

Наші борці не зупиняються на досягнутому. Попереду безліч спортивних заходів, будемо вболівати та спостерігати за черговими успіхами юних чемпіонів.

 

 

                                                                       А. Фільшина,

                                                                       методист комунального закладу

                                                                       Чаплинської селищної ради

                                                                      «Чаплинський дитячо-юнацький

                                                                       клуб фізичної підготовки»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано