Засідання виконавчого комітету Чаплинської селищної ради від 22.02.2018 року

Дата: 22.02.2018 20:17
Кількість переглядів: 1098

22.02.2018 року о 14 год. в Чаплинській селищній раді відбулось засідання виконавчого комітету ради під керівництвом селищного голови Фаустова О.Г., при секретарі Котик І.І.

На засіданні виконавчого комітету було піднято та вирішено багато важливих питань, необхідних для функціонування громади.

Піднімались питання присвоєння поштових адрес за заявами громадян, списання житлового будинку, надання дозволів на виготовлення паспортів прив»язок розміщення тимчасових споруд, про визнання рішень такими, що втратили чинність.

Розглянуто заяви мешканців громади про надання клопотання до Херсонського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва.

На засіданні розглянуто заяви та надано матеріальну допомогу учасникам бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції у розмірі 1000 грн. кожному. 

Також, виконавчий комітет прийняв важливі рішення за заявами мешканців про надання матеріальної допомоги на лікування у розмірі 2000 грн. кожному.   

         Розглянуто та погоджено рішення про хід виконання проекту «Вуличні спортивні тренажери у селах Скадовка, Червона Поляна, Кучерявоволодимирівка».

         Рішенням виконавчого комітету погоджено перелік проектних заявок про проведення робіт у населених пунктах громади: капітальних ремонтів приміщень, реконструкцій артезіанських свердловин, ремонтів вуличного освітлення, придбання спецтехніки.

Чаплинська селищна рада  дякує усім присутнім за розуміння та допомогу у вирішенні нагальних питань діяльності громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано