Про проведення профілактичної роботи з сім’ями, діти з яких опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 25.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 285

         Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 585 від                  01 червня 2020 року службою у справах дітей Чаплинської селищної ради спільно з КУ «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради проводилися заходи профілактичного змісту із сім’ями з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах. За робочий тиждень з 18 жовтня по 23 жовтня 2021 року здійснено 4 виїзди в населені пункти Чаплинської територіальної громади, зокрема, в смт Чаплинка обстежено 7 сімей, в яких проживає 14 дітей, в с. Балтазарівка – 9 сімей, в яких проживає 21 дитина,              с. Преображенка – 4 сім’ї, 8 дітей відповідно, с. Першокостянтинівка –                   4 сім’ї, 8 дітей, с. Червона Поляна – 6 сімей, 10 дітей.

         Під час виїздів було проведено наступну роботу: обстежено умови проживання дітей; проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди з повнолітніми членами родин та деякими дітьми; 3 батьків попереджено за неналежне виконання батьківських обов’язків; в родинах, де умови виявилися недостатніми, батьків зобов’язано їх покращити відповідно до належних санітарно-гігієнічних умов; з приводу 2 батьків спрямовано подання до відділення поліції № 3 Каховського РВП ГУНП в Херсонській області про притягнення їх до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 184 КУпАП.

         Служба у справах дітей Чаплинської селищної ради наголошує, що відповідна профілактична робота проводитиметься і надалі, а батьки, які недбало ставляться до виконання своїх батьківських обов’язків, нестимуть передбачену законодавством відповідальність.

 

Служба у справах дітей Чаплинської

селищної ради Херсонської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано